Ajankohtaista

suvantotrucks_facebook.png  suvantotrucks_instagram.png 

Seuraa meitä Facebookissa ja Instagramissa!


NIMITYS

1.8.2017 | Pasi Lehtinen on nimitetty uusien MAN-kuorma-autojen myyjäksi, toimialueena Pirkanmaa, Satakunta ja Varsinais-Suomi. Pasin tavoitat numerosta 0400 622 122 tai pasi@suvantotrucks.com.

 


 

Tervetuloa Kuljetus 2017 -messuille Jyväskylän Paviljonkiin 18.-20.5.!

Kuljetuksen ja logistiikan ammattitapahtuma tuo esille raskaan kaluston maahantuojat, perävaunujen ja päällirakenteiden valmistajat sekä kuljetusyritysten tarvitsemat muut tuotteet ja palvelut. Tapahtuma on suunnattu maantiekuljetusten yrittäjille ja kuljettajille, logistiikasta, huolinnasta, varastoinnista, varaosapalveluista vastaaville sekä myös julkiselle sektorille ja alan koulutuksesta vastaaville. Katso lisää tapahtuman sivuilta.

Rekisteröidy jo ennakkoon veloituksetta messuvieraaksi, varmistat nopean sisäänpääsyn. Muistathan tulostaa rintakortin ja ottaa sen mukaasi tullessasi messuille.

Rekisteröidy käyttämällä tätä linkkiä: http://bit.ly/2o6XCfY

 


Suvanto Trucks Oy rekrytoi
Haemme MYYJÄÄ Tampereen toimipisteeseen

Olet oma-aloitteinen ja kovaa työtä pelkäämätön ammattilainen, joka taitaa myynnin eri osa-alueet ja saa konkreettisia tuloksia aikaan. ­Toimenkuvasi kattaa uusien MAN-kuorma-autojen myynnin Pirkanmaan ja Varsinais-Suomen alueilla. 

Edellytämme vankkaa kokemusta ja näyttöä menestyksekkäästä myyntityöstä. Aikaisempi kokemus kuorma-autojen ja hyötyajoneuvojen myynnistä on eduksi. Pystyt myös itsenäiseen työhön ilman päivittäistä ohjausta. Edellytämme joustavaa asennetta ja kykyä saavuttaa asetetut myyntitavoitteet. Tarjoamme haastavan ja monipuolisen toimenkuvan, kannustavan työilmapiirin ja kilpailukykyisen palkan.  

Energinen, innostunut ja rautainen ammattilainen – löydätkö itsesi osana kasvavaa yritystämme?

Lähetä hakemuksesi ja palkkatoiveesi osoitteeseen: rekry@suvantotrucks.com

LISÄTIETOJA: Suvanto Trucks Oy | Eetu Suvanto, p. 044 556 7887


Katse vuoteen 2017

Vuosi 2016 on ollut hurjan kasvun aikaa Suvanto Trucksilla – myyntimme on kasvanut 40 prosenttia viime vuoteen verrattuna. Ensi vuonna emme aio myöskään jarrutella vaan kaasutamme täysillä eteenpäin ja avaamme uuden toimipisteen pääkaupunkiseudulle. Tästä lisää alkuvuoden uutiskirjeessämme.

MAN lanseeraa vuonna 2017 TGX- ja TGS-sarjoista tyylikkäät facelift-mallit. TGX-sarjaan on saatavana raskaasta lavetinveturista tuttu 640:n hevosvoiman huipputehokas moottori. Saatavana on tällöin myös TGS/HydroDriven ja TipMatic automaattivaiheistolla. Ajo on taloudellisempaa entisestään hiotuilla Euro6c-moottoreilla. MANnin facelift-malleista kuulette myös lisää vuodenvaihteessa.

Tilaa kuukausittain ilmestyvä uutiskirjeemme täältä, niin saat tietää ensimmäisten joukossa tulevista tapahtumista, alaan liittyvistä ajankohtaisista asioista ja myytävistä autoista.

Turvallisia kilometrejä myös ensi vuonna!

Jouluisin terveisin,
Suvanto Trucksin porukka


Tilaa Suvanto Trucksin uutiskirje

Uutiskirjeessä kerromme muun muassa ajankohtaisista tapahtumista ja kampanjoista sekä myynnissä olevista kuorma-autoista. Tilaa Suvanto Trucksin kuukausittainen uutiskirje sähköpostiisi. Uutiskirjeen tilaus: www.suvantotrucks.com/yritys/


Sievi Capital tukemaan
Suvanto Trucksin kasvua

Vuonna 2010 perustetun Suvanto Trucks Oy:n liiketoiminta on viime vuosina laajentunut voimakkaasti. Sievi Capital Oyj tuli mukaan osakkaaksi tukemaan jatkuvaa kasvua heinäkuussa 2016. Yhtiön vetovastuussa jatkaa edelleen Suvanto Trucksin perustaja Eetu Suvanto ja muu henkilökunta jatkaa tehtävissään kuten aiemminkin.


Suvanto Trucks laajensi Tampereelle

Vauhdilla merkittäväksi tekijäksi kuoma-autokaupan alalla kasvanut Suvanto Trucks Oy avasi toimipisteen Tampereelle. Perkkoonkadun keskittymään on nyt avattu myymälä, johon saadaan sisätiloihin 5–6 autoa ja pihalle 30–40. Tampereen toimipisteen myyjänä aloittanut Tuomo Tuukkanen on ollut kiireinen heti alkuun, sillä jo muutaman viikon aikana on toistakymmentä autoa ehtinyt vaihtaa omistajaa hänen toimestaan.

Veljesten Erkka ja Eetu Suvannon luotsaama Suvanto Trucks on toiminut Turussa vuodesta 2006 myyden autoja koko ajan koko Suomen alueelle. Osakeyhtiöksi yritys muutettiin 2010 toiminnan vakiinnuttua ja siitä lähtien kasvuvauhti on ollut kova – liikevaihto on kymmenkertaistunut. Menestymisensä taustaksi miehet mainitsevat kevyen, kustannustehokkaan organisaation ja laajan tarjonnan.

Lue lisää: http://www.koneporssi.com/uutiset/suvanto-trucks-laajensi-tampereelle/