Timo Lahtinen Suvanto Trucksin toimitusjohtajaksi
Suvanto Trucks Oy:n toimitusjohtajaksi on nimitetty eMBA Timo Lahtinen 1.8.2018 alkaen. Yhtiön perustaja, nykyinen toimitusjohtaja ja merkittävä omistaja Eetu Suvanto jatkaa yhtiön palveluksessa vastuullaan osto- ja myyntitoiminta.

– Lähden innolla mukaan Eetu Suvannon luomaan menestystarinaan ja tekemään siitä erinomaisen tiimin kanssa merkittävää toimijaa raskaan kaluston markkinoilla, Timo Lahtinen sanoo.
– Suvanto Trucks on voimakkaassa kasvuvaiheessa. On hienoa, että saamme lisää osaamista ja käsiä yrityksen johtoon, Eetu Suvanto sanoo.

Timo Lahtinen on työskennellyt johtotehtävissä autoalalla yli 20 vuotta ja hänellä on laaja-alainen kokemus toimialalta. Ennen siirtymistään Suvanto Trucksille Timo Lahtinen oli toimitusjohtajana Autotalo Viescar Oy:ssä, jolla on mm. Volvo, Ford, Peugeot ja Renault -merkkiedustukset. Timo Lahtinen on myös toiminut Autoalan keskusliiton (AKL) hallituksen jäsenenä vuosina 2011-2017 sekä Elinkeinopoliittisen jaoksen puheenjohtajana vuodesta 2017. Hän on 54-vuotias ja on koulutukseltaan Executive MBA.

Lisätiedot: Suvanto Trucks Oy / Eetu Suvanto, puh. 044 556 7887, Timo Lahtinen, puh. 050 420 7722